Elonkerjuu teki kannatuslaulun Vaasan Sportille – äänessä myös Vesa Jokinen

elonkerjuu uusi

Elonkerjuu on lisännyt pökköä pesään alkavaan liigakauteen. Tänään perjantaina julkaistavalla singlellä Kotkasydän kannatetaan Vaasan Sportia. Kappaleella vierailee myös Klamydia-yhtyeestä tuttu Vesku Jokinen.

Teuvallla perustetun Elonkerjuun jäsenistä Lenni Paarma ja Antero Naali ovat kotoisin Vaasasta. Sama pätee Vesa Jokiseen.

”Elonkerjuussa on aina sykkinyt kotkasydän Vaasan Sportin mukana. On tullut istuttua kotimatseissa ja eletty jäällä tapahtuneissa tilanteissa mukana. On suuri kunnia olla mukana tekemässä kannatusbiisiä rakastamalleni lätkäjoukkueelle ja hienoa, kun saatiin Vesku mukaan, Lenni Paarma kertoo.

Kotkasydän on Elonkerjuun uuden solistin Osku Ketolan ensimmäinen julkaistava sävellys bändin tuotantoon. Sanoitus on Lenni Paarman ja Oskun yhteistyötä.

”Biisin sävellys syntyi ensisijaisesti Elonkerjuulle, mutta jo tekovaiheessa oli aistittavissa vahva kiekon maku. Sportti oli samoihin aikoihin yhteydessä meihin ja tästä syntyi idea, että biisi sopisi mainiosti juuri Vaasan Sportille. Nyt biisi löysi itselleen juuri oikean kodin”, Osku Ketola kertoo.

Vaasan Sportin päävalmentaja Ari-Pekka ”Maukka” Pajuluoma. pitää kappaleen sanomaa osuvana.

”Biisi kertoo juuri sen mistä tässä on kyse – yhdessä tehdään kaikkemme Kotkan eteen, sekä joukkue että kannattajat, toteaa Pajuluoma.

Elonkerjuu valmistelee parhaillaan uutta albumia, joka on suunnitteilla julkaistavaksi alkukeväälle 2019.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone