Elisa Viihteen uusi komediasarja kertoo pariskuntien elämästä makuuhuoneesta käsin – näyttelijöinä mm. Peter Franzén ja Krista Kosonen

Peter Franzén, Krista Kosonen, Mikko Leppilampi, Oona Airola ja Tommi Korpela tähdittävät Elisa Viihteen alkuperäissarjaa Makkari.

Kahdeksanosainen komediasarja koostuu itsenäisistä jaksoista, joista jokainen kertoo tarinan omanlaisestaan pariskunnasta makuuhuoneesta käsin ja suhteensa käännekohdassa.

Sarja tulee katsottavaksi Elisa Viihde Aitioon marraskuussa. Solar Republicin tuottaman sarjan on ohjannut Petri Kotwica ja tuottanut Samuli Norhomaa.

Vaikka jokainen jakso onkin oma itsenäinen kokonaisuutensa, sarjan edetessä seitsemän eri-ikäisen parin väliset suhteet paljastuvat. Joukossa ovat muun muassa nuori pari, yksinhuoltajaisä, eroava pari sekä keski-iän kriisiä poteva treenihullu isä.

”Makkari kokoaa koko elämän yhteen tilaan, johon kulminoituu monen parisuhteen tila ja tulevaisuus. Vaikka makkari yleensä jaetaan kahden ihmisen kesken, sinne mahtuu hahmoja monesta eri ulottuvuudesta. Sarjasta löytyy kaikille tuttuja tilanteita, jotka naurattavat, mutta voivat myös itkettää ja mikseivät myös nostaa pientä häpeän punaakin poskille. Tällä näyttelijäryhmällä on ollut mahtavaa tehdä töitä ja nähdä, millaisia ulottuvuuksia yksinkertaisista tilanteista voidaan saada irti, sarjan tuottaja Samuli Norhomaa kertoo.

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen 18 alkuperäissarjaa, joista uusimpana ilmestyy ensi viikolla (26.3.) dramakomedia Kevyttä yläpilveä.

”Elisa on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi Suomen merkittävimmistä alkuperäissarjojen tekijöistä, ja sarjamme ovat Elisa Viihteen suosituinta sisältöä. Meillä on tärkeä rooli suomalaisen draamatuotannon ja kulttuurin edistäjänä sekä elokuvien ja sarjojen rahoittajana: laskennallinen kulttuurijalanjälkemme vuonna 2019 oli noin 40 miljoonaa euroa”, Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela toteaa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone