Elisa Viihteen alkuperäissarjoja esitellään Cannesissa – Ivalo ja Bullets valittu kiinnostavimpien draamasarjojen joukkoon

Elisa Viihteen kaksi tuotantovaiheessa olevaa alkuperäissarjaa on valittu kuuden kiinnostavimman uuden draamasarjan joukkoon MIPDrama Buyers Summitissa, joka järjestetään Cannesissa osana tv-alan tärkeää MIPTV-konferenssia.

Kyseessä ovat parhaillaan Lapissa kuvattava rikossarja Ivalo (Arctic Circle) sekä jännitysdraama Bullets, jota on kuvattu syksy ja talven aikana Helsingissä, Brysselissä ja Georgiassa.

Ammattilaisraati on valinnut MIPDrama Buyers Summitiin mukaan pääsevät kuusi draamasarjaa. Valintakriteereitä olivat käsikirjoituksen ja tuotannon laatu, omaperäisyys sekä maailmanlaajuinen kiinnostavuus.

”Aloitimme Elisa Viihteen alkuperäissarjojen tekemisen vuonna 2014, ja juuri tänään on julkaistu jo kymmenes alkuperäissarjamme. Olemme todella iloisia, että Elisa Viihteen alkuperäissarjat Ivalo ja Bullets on valittu kuuden kiinnostavimman uuden draaman joukkoon. On upeaa, että suomalaiset sarjat herättävät myös kansainvälistä kiinnostusta”, toteaa Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Jännitysdraama Bullets saa ensi-iltansa Elisa Viihteessä syksyllä 2018. Lapin maisemiin sijoittuvan Ivalo-rikossarjan maailmanensi-ilta on Elisa Viihteessä loppuvuodesta 2018.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone