Elisa Viihteen Aitio ja Viaplay yhdistyvät Elisa Viihde Viaplay -palveluksi

Elisa ja pohjoismaiden johtava suoratoistopalveluyhtiö Nordic Entertainment Group (NENT Group) ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Elisa Viihteen Aition ja Viaplay Leffat & Sarjat -paketin sisällöt yhdistyvät Suomessa syksyllä 2020.

Elisan tiedotteen mukaan Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelussa tulee olemaan Suomen laajin kotimainen ja pohjoismainen alkuperäissisältö, sekä kattava valikoima kansainvälisiä elokuvia, klassikkosarjoja ja lastenohjelmia.

Asiakkaat saavat jo 30.6.2020 alkaen yhdellä hinnalla sekä Aition että Viaplay Leffat & Sarjat -sisällöt nykyisistä palveluista.

Myöhemmin tämän vuoden syksyn aikana palvelut yhdistyvät Elisa Viihde Viaplay -palveluksi.

Suoratoistopalveluiden käyttö on merkittävässä kasvussa. Suomessa Elisa Viihteen Aitio ja Viaplay ovat sisällöltään ja asiakasmääriltään merkittävien suoratoistopalveluiden joukossa.

”Yhteistyössä NENT Groupin kanssa voimme tarjota suomalaisille ainutlaatuisen yhdistelmän huippulaatuista sisältöä, erityisesti kotimaisia ja pohjoismaisia alkuperäissarjoja. Yhdistetyn palvelun kattavat sisällöt sekä erinomainen hinta-laatusuhde kiinnostavat varmasti asiakkaita. Odotamme paljon yhteistyöltä ja tuomme Elisa Viihde Viaplayn nopeasti kasvavaan markkinaan loppuvuoden aikana, kertoo Elisan toimitusjohtajaa Veli-Matti Mattila.

Elisa on yksi Suomen suurimpia kotimaisen draaman tuottajia. Yhtiö on julkaissut 20 alkuperäissarjaa, joita on viety myös kansainväliseen levitykseen.

NENT Group julkaisee tämän vuoden aikana Viaplayssa 30 alkuperäistuotantoa. NENT Groupin pitkäaikainen yhteistyö suurten Hollywood-studioiden sekä riippumattomien ja omien studioiden kanssa mahdollistaa Viaplayn kansainvälisten elokuvien, sarjojen ja lastenohjelmien sisällön nopean ja jatkuvan laajenemisen.

”Jatkamme suoratoistomarkkinan kehittämistä innovatiivisilla kumppanuuksilla. Elisa Viihde Viaplay tuo yhteen Pohjoismaiden johtavan suoratoistoyhtiön ja suomalaisen televiestinnän ja digitaalisten palveluiden edelläkävijän, mikä vie suoratoistopalvelut uudelle tasolle Suomessa. NENT Groupin ainutlaatuista sisältöä toteutetaan maailmanluokan teknisellä alustalla. Elisan asema suomalaisena markkinajohtajana ja pitkäaikainen fokus suomalaiseen sisältöön on tuottanut useita hittisarjoja. Elisa Viihde Viaplay on erinomainen yhdistelmä molempien vahvuuksia – suoratoistopalvelu, joka tarjoaa katsojille entistä vahvemman ja monipuolisemman sisällön, ja joka tulee puhuttelemaan koko Suomen markkinaa”, sanoo NENT Groupin toimitusjohtaja Anders Jensen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone