Elisa Viihteelle uudentyyppinen alkuperäissarja Supisuomalaiset – päätähdet ovat tubettajia, sivurooleissa Juha Mieto ja Makwan Amirkhani

supisuomalaiset 1

Elisa Viihde julkaisee helmikuun 1. päivä uuden alkuperäissarjan Supisuomalaiset. Neliosaisen minisarjan päärooleissa esiintyvät suositut artistit ja tubettajat Luyeye “Seksikäs-Suklaa” Konssi ja Hanad “Dosdela” Hassan.

Sivurooleissa nähdään joukko monista eri yhteyksistä tunnettuja henkilöjä, kuten vapaaottelija Makwan Amirkhani, räppäri Musta Barbaari,hiihtolegenda Juha Mieto sekä tubettajat Arttu Lindeman, Jaakko Parkkali ja Karoliina Tuominen.

Uudentyyppinen ja neliosainen monisarja yhdistelee faktaa ja fiktiota: jokainen jakso sisältää sekä käsikirjoitetun komediaosuuden että keskustelu- tai realityosuuden, jossa voi sattua kaikenlaista.

Sarjassa itähelsinkiläiset Hassan ja Konssi haaveilevat musiikkitähteydesta. Unelma on toteutua, mutta tuottaja tekee heille oharit. Maine ja mammona vaihtuvat Kelan työllistämiskurssiin. Kurssilla he joutuvat tutustumaan suomalaisuuden ytimeen ja käymään muun muassa tanssilavoillla ja jääkiekkokaukaloissa.

Sarjan tuottaja Julius Repo iloitsee uudesta yhteistyöstä ja löytää uusia yleisöjä suosittujen artistien ja tubettajien sisällöille.

”Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Elisa Viihteen kanssa. Kaikki on ollut saumatonta alusta asti, sillä rakensimme heti alussa Elisa Viihteen kanssa yhteisen vision tuotannolle ja saimme paljon tukea sen toteuttamisessa. Mielestämme Elisa Viihde on paras esityspaikka Supisuomalaiset-sarjalle ja se tuo varmasti uusia katsojia ja faneja viihdeartisteillemme”, Repo uskoo.

Myös Konssi eli Seksikäs-Suklaa on innoissaan päästessään jakamaan kokemuksiaan kohtaamistaan yhteiskunnan paineista. Vaikka kyseessä on komedia, kohdataan sarjassa oikeassakin elämässä tapahtuneita tilanteita.

”Huumorin takana on aina totuus ja must oli kiva muistella Hanadin kanssa, minkälaista oli ennen. Meillä oli aina tapana heittää läppää toisille esimerkiks, että mitäköhän käy, kun meet uuden tyttöystävän luo näytille ja sen isä kysyy, missäpäs poika olet töissä? Kaikki tällaiset yhteiskunnan paineet stressasivat. Niistä väännettiin läppää, mitä aina nähtiin”, Konssi kertoo.

”Monet ystävät kokevat näitä yhteiskuntapaineita. Suomessa on aina muutenkin ollut jotenkin häpeä, jos ei mee hyvin. Vaikka joskus sun pitää tietää, miltä tuntuu syödä raakaa sipulia ja ketsuppia, kun jääkaappi on tyhjä kun veljen lompakko”, hän jatkaa.

 

Kuvahaun tulos haulle kolmistaan elisa

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone