Elisa ja Spotify aloittivat vuosia toivotun yhteistyön

spotify

Teleoperaattori Elisa ja suoratoistopalvelu Spotify ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Spotify-palvelun saa kätevästi operaattorilaskulle.

Spotifyn kautta pääsee kuukausimaksulla käsiksi kymmeniin miljooniin kappaleisiin. Spotify Premium -musiikkipalvelu on tilattavissa Elisalta 28. joulukuuta lähtien. Laskutus toteutuu kätevästi operaattorilaskulla: yhdessä asiakkaan muiden Elisa-palveluiden kanssa tai ainoana palveluna 9,99 euron kuukausimaksulla.

Elisan henkilöasiakkaiden liiketoimintajohtajan Jan Virkin mukaan Elisalta on toivottu musiikkipalvelua laajalti ja pitkään.

”Olemme iloisia, että Spotify liittyi tarjoamiemme palvelujen valikoimaan. Elisan palvelukirjo on Elisa Viihteen ja Elisa Kirjan osalta ollut laaja, ja nyt pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös puhdasta musiikkisisältöä jokaiseen makuun”, sanoo Virkki.

Ruotsalainen musiikkipalvelu Spotify avattiin yleiseen käyttöön vuonna 2008. Heinäkuussa 2017 Spotify ilmoitti, että palvelylla on 60 miljoonaa maksavaa tilausasiakasta

Kuva: Spotify

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone