Elias Gould näyttelee Huone 301 -jännärissä mysteerikomistusta – kuvauksia edelsi viikkojen treenirääkki

Elisa Viihteessa julkaistu alkuperäissarja Huone 301 on psykologinen trilleri Kurtin perhettä kohdanneesta tragediasta ja siihen liittyvistä salaisuuksista. Päärooleissa nähdään muun muassa  Jussi Vatanen, Antti Virmavirta, Andrei Alen, Kaija Pakarinen sekä muusikkonakin tuttu Elias Gould,

Gouldin roolihahmo Leo on kiipeilyä harrastava nuorukainen, joka lähtee Tinder-tuttavuutensa kanssa Kreikan lomalle. Luksulomakohteessa tapahtuu jotain yllättävää.

”Rooli oli mielenkiintoinen tehdä, koska Leo on hyvin mystinen hahmo, Hän kantaa salaisuuksia ja niiden paljastumista pitkitetään sarjassa”, Gould puntaroi

Gould valmistautui urheilulliseen rooliinsa kahden personal trainerin kanssa. Viisiviikkoinen kuntotreeni tuotti tulosta ja nyt miehen tavoitteena pitää peruskuntoa yllä.

”Nyt ainakin tiedän, miten treenataan.  Suurempi haaste on saada kunto säilymään”, hän naurahtaa.

Noin puolet sarjasta kuvattiin Kreikan Kosin saarella. Reissu saarelle oli mieluinen ja taatusti mieleenjäävä kokemus uralla.

Gould on näytellyt aiemmin muun muassa Suden hetki. Uusi päivä ja Aallonmurtaja -sarjoissa. Tuntemattomassa sotilaassa hän esitti sotamies Ukkolaa. Hän luo uraa myös muusikkona. Syksyllä hän oli mukana JVG:n lämmittelykiertueella.

Huone 301 -näyttelijöistä Gould nostaa esiin Jussi Vatasen, joka toimi hänelle jonkinlaisena esikuvana.

”Sain Jussi Vataselta hirveästi itsevarmuutta ja vahvistuksia omiin keloihini näyttelijänä. Minulla ei ole näyttelijän koulutusta, joten en ole päässyt sparraamaan taitojani.”

”Kävimme Jussin kanssa läpi yhteisiä kohtauksia. Samalla sain ihmetellä vierestä, miten äijä duunaa kaiken käsittämättömän hyvin. Hänen isoveljellinen asemansa kehitti minua näyttelijänä”, Gould kehuu kollegaansa.

Huone 301 on katsottavissa Elisa Viihde Aitiosta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone