Ei haukku haavaa tee -komediasarjan kakkoskaudesta julkaistiin traileri – koiramaiset kommellukset jatkuvat

Elisa Viihteen perhekomedian Ei Haukku haavaa tee toinen tuotantokausi julkaistaan Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelussa 1. marraskuuta alkaen. Uuden trailerin voi katsoa alta.

Uusissa jaksoissa Pitkäsen perhe yrittää totuttautua kummalliseen tilanteeseen, jossa isoäidin henki asustaa perheen koirassa. Eriskummallinen tilanne johtaa hullunkurisiin sekaannuksiin.

Sarja on suunnattu koko perheen yhteiseksi katsottavaksi. Koiramaiset kommellukset sekä anopin ja miniän hankala suhde tarjoavat tarttumapintaa niin lapsille kuin aikuisillekin. 

juttu jatkuu…

Päärooleissa nähdään tälläkin kaudella Pirjo Heikkilä, Hannele Lauri ja Jarkko Lahti. Pitkäsen perheen lapsina nähdään Milo SnellmanKanerva Paunio ja Julia Shepstone.

Uusina näyttelijöinä toisella kaudella nähdään mm. Minka KuustonenMari PerankoskiMatti Leino ja Kai Vaine. Haukun näyttelijä on ensimmäiseltä kaudelta vaihtunut borderterrieriksi. Sarjan eläinvastaavana on toiminut arvostettu eläintenkouluttaja Tuire Kaimio.

Uuden tuotantokauden on ohjannut Jäppi Savolainen ja pääkäsikirjoittajana jatkaa venäläissyntyinen komediakäsikirjoittaja Elena Tarashchanskaya, joka toimi muun muassa Venäjän katsotuimmaksi nousseen Married… With Children (Pulmuset) -komediasarjan pääkäsikirjoittajana viiden kauden ja yli 350 jakson verran.

Sarjan ensimmäinen kausi julkaistiin julkaistiin toukokuussa 2020.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone