”Ehkä urani rakkain albumi” – tältä se kuulostaa, uusi Antti Tuisku

antti tuisku

Antti Tuiskun ”määrittelemättömän pituinen tauko” on ohi.

Valittu Kansa palauttaa Antin kerralla kansan huulille. Levyn hengellinen teema ja varsinkin aiheen käsittelytapa pakottavat ottamaan kantaa. Tuiskun uusin albumi levittää yhdenvertaisuuden ja hyväksymisen ilosanomaa.

Mun uusi, tärkeä, henkilökohtainen ja ehkä urani rakkain albumi”, Antti luonnehtii uutta Valittu Kansa -albumiaan.

”Nauroin pissat housuissa sitä tehdessä, mutta poistuin myös parvekkeelle itkemään ja vietin siellä aika pitkän tovin, kun tajusin, että nyt joutuu Tuiskun poika aika isosti kattoon itteensä peilistä ja kohtaamaan omat demonit ja virheet. Toivon, että te löydätte tämän ja kuulette sen mulle aina niin tärkeän pohjavireen siitä, että aina loppujen lopuksi, me olemme ihmisiä, me haemme ja haluamme hyväksyntää ja meidän pitää jaksaa luottaa ja uskoa siihen, että me saadaan olla just sitä, mitä me ollaan. Ihan sama mitä muut sanoo”.

View this post on Instagram

Mun uusi, tärkeä, henkilökohtainen ja ehkä urani rakkain albumi on ulkona ihan just. Ne hetket kun sitä kirjoitettiin yhdessä @shutupjurek @kalle_lindroth @saarankuva @onervahenna ja #akurannila kans, jäävät ikuisesti mun mieleen ja sydämeen. Nauroin pissat housuissa sitä tehdessä, mutta poistuin myös parvekkeelle itkemään ja vietin siellä aika pitkän tovin, kun tajusin, että nyt joutuu Tuiskun poika aika isosti kattoon itteensä peilistä ja kohtaamaan omat demonit ja virheet. Toivon, että te löydätte tämän ja kuulette sen mulle aina niin tärkeän pohjavireen siitä, että aina loppujen lopuksi, me olemme ihmisiä, me haemme ja haluamme hyväksyntää ja meidän pitää jaksaa luottaa ja uskoa siihen, että me saadaan olla just sitä, mitä me ollaan. Ihan sama mitä muut sanoo. Olette todella rakkaita. ❤️ #valittukansa kuunneltavissa klo 00:00 @spotifysuomi

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku) on

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

Kommentit suljettu.