Dplay-palvelun kesässä pakkomökkeilyä, Sigurd ei saa pesää ja koskaan ei voi olla liian vanha kimppakämppään ja tajuttomaan bilettämiseen

Dplay-palvelun pitkä ja kuuma kesä 2020 vie aina aurinkorannoilta ja kesämökeiltä luonnon ihmeiden pariin – teinimenoa unohtamatta.

Menevää kesäviihdettä Pohjoismaista: Täydellinen kesäSigurd ei saa pesää ja Valkoiset miehet.

Täydellinen kesä – norjalainen komediasarja vie haastavan tilanteen äärelle: Kesälomasta on rentous kaukana, kun isot perheet ahtautuvat lomanviettoon liian pieniin mökkeihin. Per ja Eva Nilsen ovat juuri perineet Evan vanhempien vanhan mökin Oslon lähistöltä. Ongelmia syntyy muiden mökkeilijöiden kanssa jo kättelyssä, eivätkä unohtumaan pääse myöskään Evan veli Terje ja tämän uusi rakas Anki. 7. kausi Dplay+ 3.6. alkaen.

Sigurd ei saa pesää – nuorimies Sigurd elää parhaita vuosiaan, muttei siitä huolimatta saa pesää. Parasta mitä hänelle on tarjolla on kuulla kämppiksensä Trymin ja tämän kumppanin toimintaa seinän takaa. Dplay+ 3.6. alkaen.

Valkoiset miehet – uudella kaudella todetaan, ettei hminen ei ole koskaan liian vanha kimppakämppään ja tauottomaan juhlimiseen! Näin julistaa yhä neljän oslolaisen nuorenmiehen porukka komediasarjan uusien käänteiden äärellä. 2. kausi Dplay+ 19.6. alkaen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone