Demi Moore kertoo, mitkä Ashton Kutcherin sanat päättivät hänen 20 vuoden ryypyttömän kautensa

Demi Moore julkaisee Inside Out -nimisen elämänkertakirjan 24.9.

Jo aikaisemmin on uutisoitu Demin aloittaneen ryyppäämään suruunsa keskenmenon jälkeen, joka tapahtui hänen ja Ashton Kutcherin suhteen alkuaikoina.

Nyt kerrotaan tilanteesta, joka päätti Demin 20 vuoden alkoholittoman ajan, ja tuolloinkin mukana oli Kutcher.

Moore kertoo, että loma Meksikossa päättyi ”kohtalokkaasti”. Hän halusi tehdä vaikutuksen Kutcheriin ja näyttää voivansa käyttää alkoholia kohtuudella, vaikka vaikka hänellä oli historiaa alkoholiongelmaisena henkilönä.

Kutcher oli todennut, ettei usko alkoholismin olemassaoloon, koska hänen mukaansa kyse on vain kohtuudella nauttimisesta.

Moore halusi näyttää nuorelle rakkaalleen pystyvänsä moiseen. Yksi olut riitti.

Tarina ei kerro, oliko Kutcher tietoinen Mooren alkoholimenneisyydestä. Mutta Demi joutui toteamaan ettei parikymppisen Kutcherin elämänkokemus välttämättä ollut kyseisessä asiassa kohdallaan.

 Mooren mukaan jo suhteen alkuvaiheessa tapahtunut retkahtaminen johti nopeasti alkoholin viihdekäyttöön joka räjähti käsiin keskenmenon jälkeen.

Lopulta Kutcher sai tarpeekseen vaimonsa ryyppäämisestä. Vuonna 2007 Moore oli synttärijuhlien aikana vähällä sammua porealtaaseen – lopputulos olisi saattanut olla kohtalokas.

Mooren mukaan Kutcherin tuki riippuvuusongelman aikana oli vähäistä, mutta hän suuttui usein.

Moore on ollut kuivilla vuodesta 2012 lähtien.

(Daily Mail)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone