David Coverdalen Whitesnake viimeistä kertaa Suomeen

David Coverdalen luotsaama rocklegenda Whitesnake esiintyy Helsingin Jäähallissa 6.6.2022 osana yhtyeen ”Farewell World Tour” -maailmankiertuettaan.

Whitesnaken mukana Helsinkiin tulee myös Ruotsin oma rockylpeys Europe. Jäähyväiskonsertin liput tulevat myyntiin perjantaina 10.9.2021 klo 11:00 Ticketmasterissa.

Moninkertaista platinaa myynyt rocklegenda Whitesnake on ilmoittanut lähtevänsä ensi vuonna Farewell World Tour -nimiselle maailmankiertueelle. Jäähyväiskonserteissa yhtye on luvannut soittaa biisejä koko uransa ajalta. 

Olen erittäin kiitollinen siitä, että olen saanut kiertää maailmaa liki 50 vuoden ajan. Olen päässyt nauttimaan unohtumattomista hetkistä miljoonien keikoillemme tulleiden ja meidän tukenamme olleiden ihmisten kanssa. Tämä on ollut uskomaton seikkailu, ja rakastan jakaa näitä kokemuksia yhdessä sekä yleisön että muusikoideni kanssa. Rakastan työtäni ja tulen aina rakastamaan. Suuri kiitos näistä hauskoista ja ikimuistoisista vuosikymmenistä”.

Whitesnake ja Europe konsertoivat viimeksi Suomessa kesällä 2019 Pietarsaari Open Air- ja Sauna Open Air -festivaaleilla. Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä Helsingin Jäähallissa keväällä 2020 esiintyminen osana Flesh & Blood -kiertuetta, mutta se jouduttiin perumaan.

KONSERTTI:
Whitesnake (UK) 
Special Guest Europe (SE) 
Helsingin Jäähalli
6.6.2022
Ovet klo 18.30

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone