Cristal Snow mukana käsikirjoittamassa siskonsa ohjaamaa kohuttua mainosta, ”ilmaise itseäsi miten ikinä tahdotkaan”

cristalsnowumkkuva

Cristal Snow kertoo somessa olleensa mukana käsikirjoittamassa siskonsa Viivi Huuskan ohjaamaa kauppajätti Stockmannin keskustelua aiheuttanutta Stockwomann-mainosta.

Sain olla mukana käsikirjoittamassa siskon uutta mainosta Stockmannille. Tää oli älyttömän siistiä, puhuttiin pitkään siskon kanssa meidän ideologioista jonka mukaan ollaan eletty aina: älä anna kenenkään määrittää sua, ilmaise itseäsi miten ikinä tahdotkaan. Se että sai kertoa tämän naisten kautta, on vaan hienoa. Mun perhe on naisvoittoinen. Mulla on neljä erilaista siskoa, jotka kaikki on erilaisia, upeita, voimakkaita persoonia. Mun äidit ja tädit, opettajat ja ystävät mun elämässä on toimineet mun muusana miltei kaikessa mitä teen. Elän heidän oppiensa mukaan ja olen heistä kiitollinen joka päivä

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone