Church Of The Dead: Vol. 4: Meet Me In The Tomb

church of

Helsinkiläinen Church Of The Dead pyrkii saattamaan maailmaan kuuden ep:n verran vanhan koulukunnan death-murinaa kipakalla d-beatilla vahvistettuna. Kokonaisuuden neljäs ulostus, Vol. 4: Meet Me in the Tomb, on jo niin ankaraa vanhakantaisen zombiekuolon ja kauhuromantiikan visvavirtaa että bändille luulisi olevan tyrkyllä levydiiliä suurempiin ympyröihin. Church Of The Deadin jenkkikuolon ja d-beatin sekasikiö on parhaimmillaan kuin Disfear veivaamassa Autopsy-covereita ja lokaisimmillaan bändi kyntää Deathin, Carcassin ja Cannibal Corpsen lanaamilla raatoröykkiöillä.

Neljän viisun minikiekko tarjoilee hyvinkin vaihtelevaa ja sävykästä ruumiinhäpäisyä. Bedlam sylkee ensin tulta ja tulikiveä kunnes punk-henkinen kaahailu vaihtuu hartaampaan junttaukseen. The gallows pole on kuin Disfear tyrkkäisi ilmoille Cannibal Corpse -coveria ja vauhdissa ei säästellä. The reckoning on selkeästi vanhemman koulukunnan harrasta kuoloa, Death-niminen orkesteri on lähempänä kuin viereisessä montussa. Kiekon tylyin jyystö on kuitenkin Masturbating on the grave of everything, joka yhdistää täydellisesti tuiman kuolonhumpan ja raivopäisen d-beatin. Tiukka veto!

Church Of The Dead ansaitsee tulla kuuluksi myös isossa maailmassa. Paikalliset hautausmaat on jo koluttu – tarjotkaa nyt tyypeille isompi lapio käteen ja jenkkihahmoillakin alkaa veri virtaamaan vauhdikkaammin Church Of The Deadin veripalttutehtaan äärellä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone