Chisun massiivinen Momentum paljastuu – trilogian ensimmäiset maistiaiset lupaavat paljon, vuoden levy?

chisu polaris

Chisu on viimeiset kaksi vuotta valmistellut massiivista Momentumia.

Tänään perjantaina 22.3. pääsemme kuulemaan ensimmäisen näytteen tulevasta.

Koko levy kantaa nimeä Momentum 123 ja ekan osan nimi on Momentum 1. Levy julkaistaan kolmessa osassa tämän kevään aikana: Momentum 2 huhtikuun lopussa ja Momentum 3 toukokuussa, jolloin koko trilogia on teidän kuultavissa myös fyysisesti – suunnittelen vinyyliä. Levyn teema on muutos. Tästä tulee hieno – oon tosi innoissani – nyt on momentum nimittäin rakentunu ja kohillaan

View this post on Instagram

MOMENTUM Ei kai oo ees olemas aikaa oikeeta Ajan kuuluu vaan kuluu ja mun on vaan määrättävä se kohta ku mun ajatuksista tulee totta ja sanoo et beibi meiän pitää puhuu Ei mul oo viel oikein sanoja miksi en osaa ainakaan kaunistella ja siksi kai sanon vaan suoraan sen mä en oo enää onnellinen ja jonku pitäis muuttuu tai jotain vaan puuttuu tai jotain on liikaa Mä tiedän sä tuut suuttuu ku sanon suoraan sen mä en oo enää onnellinen Momentum Momentum kun rakentuu momentum kerron etten ole sun etkä sä enää ole mun Momentum Momentum mis tulee se kohta kun kerron etten ole sun etkä sä enää ole mun? Ja sitä myös mietin et miten mä sen teen? pakkaan kamat jätän tän levyn looppaa ja lähen menee? Vai oisko iso riita mis ero olis kliimax? sanoisit mä oon hullu ja sul on muita ollu Mä en tajuu enää mistään mitään tartten apuu kuka vittu tää on joka mun sisäl nyt asuu? hajottamaan tuli kaiken Fuck I really hate you näinkö tapahtuu vaik rakastuu? Nyt täytyis olla viisas Mitä tekis Nicki Minaj? Kai laukois suoraan sen mä en oo onnellinen Momentum Momentum kun rakentuu momentum kerron etten ole sun etkä sä enää ole mun Momentum Momentum mis tulee se kohta kun kerron etten ole sun etkä sä enää ole mun?

A post shared by @ chisuofficial on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone