Chike Ohanwe nautti Kalifornian Kommandon kuvauksista: ”Ne olivat kuin iso sotalarppi”

Uusi kotimainen toimintakomedia Kalifornian Kommando sijoittuu armeijan ja rap-musiikin maailman.

Chike Ohanwe esittää sarjassa ylikersantti Parikkaa, joka saa alaisekseen Kian Lawleyn esittämän kalifornialaisen ”sotilaskarkurin”.

Ohanwen mukaan Kalifornian Kommando osuu hänen omaan komediasuoneen. Sarjan armeijaosuus kuvattiin Keuruun entisessä varuskunnssa heinä-elokukuussa.

Kuvaukset olivat Ohanwelle mieleenpainuva kokemus.

”Kaikki olivat kikseissään saadessaan olla kommandoja ja leikkiä armeijavarustuksella. Kuvaukset olivat kuin iso sotalarppi. Tuntui siltä kuin olisin ollut viisivuotias.”

”Kokemus oli myös kameratyöskentelyn kannalta urani hienoimpia. Jalmarin (ohjaaja Jalmari Helander) kanssa oli helppo näytellä, koska jos joku asia ei toiminut, se sanottiin suoraan”, Ohanwe kertoi sarjan julkaisutilaisuudessa.

Majuri Miettistä näyttelee sarjassa Tommi Korpela, joka on yksi Ohanwen esikuvista.

”Tommin kanssa näyttelin jo Ylen Yksittäistapauksia-sarjassa, muuten olisin saattanut jännittää vieläkin enemmän. On hienoa havaita, että kun menee omalla urallaan eteenpäin, saa tavata omia sankareitaan. Jos tässä maassa haluaa oppia näyttelemistä joltain kollegalta, Tommi kuuluu ehdottomasti siihen kategoriaan.”

Ohanwe näyttelee tulevassa Mister 8 -sarjassa yhtä Krista Kososen esittämän Marian kahdeksasta miehestä. Sarja saa ensi-iltansa keväällä 2021.

”Kuvaukset päättyivät vuodenvaihteessa. Se oli helpotus, koska sain alkaa syödä normaalisti. Laihdutin roolia varten kaksitoista kiloa puolessatoista kuukaudessa. Samalla treenasin personal trainerin avulla.”

Kalifornian Kommandon kaikki jaksot on julkaistu Elisa Viihteen Aitio-palvelussa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone