Burgerimies selvittelee Suomessa täydellisen burgerin salaisuutta – mutta miten asiaan liittyy Kotiteollisuuden Hynynen?

Nelosella ja Ruudussa torstaina 8.4. alkava Burgerimies Suomessa lähettää ravintoloitsija Akseli Herlevin jälleen hedonistiselle road tripille etsimään täydellisen burgerin salaisuutta.

Mukana Suomen reissulla uskollinen matkakumppani Ossi Lahtinen.

Ensimmäisessä jaksossa parivaljakon matka vie Lappeenrantaan, jossa sävelletään, sanoitetaan ja nauhoitetaan Burgerimiehen tunnaribiisi yhdessä Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynysen kanssa.
Kotoa lähtiessä pakataan Dodge täyteen matkalihoja, perillä paitsi musisoidaan, myös maistetaan Lemin Särää, vanhaa suomalaista perinneruokaa, ja nautitaan muista Karjalan antimista. Luonnollisesti syntyy myös reissun inspiroima burgeri.

”Tällä kaudella kokataan paljon enemmän ja monipuolisemmin erilaisia ruokia kuin aiemmin. Pääasia ovat edelleen huikeat burgerireseptit, jotka syntyvät kotimaisten matkakohteiden inspiroimina, ja niitä me kokkasimme Ossin kanssa aina jokaisen jakson vieraille. Jaksoissa katsoja pääsee seuraamaan mun ja Ossin toilailua ympäri maata ja tutustumaan Suomeen meidän silmin”, Akseli Herlevi kuvailee.

Burgerimies Suomessa -ohjelmaa on kuvattu tämän kevään aikana ympäri maata – osaa jaksoista kuvataan parhaillaan.

Kauden aikana vieraillaan myös porotilalla Angelissa, osallistutaan pilkkikisoihin Inarinjärvellä ja vietetään yö lumiluolassa. Saariselällä syödään koko poro osissa. Kuusamossa syntyy ehta karhuburgeri. Etelämpänä burgereita duunataan mm. Ahvenanmaalla, Loviisassa ja Helsingissä.

Burgerimies Suomessa alkaa torstaina 8.4. Nelosella ja Ruudussa klo 20.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

Kommentit suljettu.