Bullets-sarja alkaa lokakuussa Elisa Viihteessä – katso kovaotteinen traileri

bullets madina

Elisa Viihteen alkuperäissarja Bullets saa ensi-iltansa 19. lokakuuta. Sarjan traileri on julkaistu ja sen voi katsoa alempana.

Kymmenosaisen jännityssarjan pääosissa nähdään Krista Kosonen, Tommi Korpela sekä saksalaisnäyttelijä Sibel Kekilli, joka tunnetaan parhaiten Game of Thronesista. Keskeisissä rooleissa nähdään myös Outi Mäenpää ja Jani Volanen.

Sarjassa rikostutkija (Krista Kosonen) sukeltaa syvälle peiterooliinsa ja soluttautuu Helsinkiin saapuneen terrorismista epäillyn turvapaikanhakijan Madina Taburovan (Sibel Kekilli) lähipiiriin.

Helsingissä, Brysselissä ja Georgiassa kuvatun sarjan pääohjaaja on Pete Riski. Antti J. Jokinen on ohjannut Belgiassa kuvatut osuudet.

Huhtikuussa Bullets voitti Buyers’ Coup de Coeur Award -palkinnon Cannesissa pidetyssä MIPDrama Buyers Summit -tilaisuudessa.

UNDERCOVER directed by Eshref Reybrouck & Frank Devos
Pieleen mennyt huumeratsia tuo yhteen vastahakoisen työparin, huumepoliisin Timo Viidan (Tommi Korpela) ja peitetehtäviin erikoistuneen rikostutkijan Mari Saaren (Krista Kosonen).

Bulletsin tuottaa suomalainen Vertigo ja sen osatuottajia ovat saksalainen Nadcon (Silta, The Killing) ja belgialainen Lumière. Sarjan kansainvälisestä jakelusta vastaa Sky Vision.

Bullets on Elisa Viihteen kahdestoista alkuperäissarja. Vuoden 2019 sarjoista on julkistettu rikosdraama Kaikki synnit ja vakoojatrilleri Nyrkki.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone