Bullets on synkkä ja rankka jännityssarja – Tommi Korpela: ”Ujutin mukaan huumoria ja valoa”

tommi korpela bullets

Cannesissa palkitun Bullets-sarjan kolme ensimmäistä jaksoa ovat tulleet katsottaviksi Elisa Viihteen Aitioon.

Kymmenosaisen jännityssarjan yhtä pääosaa näyttelee Tommi Korpela. Hän esittää huumepoliisi Timo Viitaa, joka saa pieleen menneen operaation johdosta työparikseen peitetehtäviin erikoistuneen rikostutkijan Mari Saaren (Krista Kosonen). Kolmatta pääroolia esittää Game of Thronesistakin tuttu Sibel Kelilli.

Bulles sijoittuu synkkään ja väkivaltaiseen rikollismaailmaan. Korpelan esittämä poliisi ja perheenisä tuo soppaan ripauksen rentoutta ja huumoria.

”Yritin omasta puolestani ujuttaa mukaan huumoria ja valoa, jottei lopputulos olisi lohduttoman synkkä. Toisaalta synkkyys kuuluu tähän gengreen. Moni käsikirjoittaja on yrittänyt luoda onnellisia poliiseja, mutta siitä ei kuulemma tule mitään. Ei siis ole sattumaa, että rikossarjoissa on ihmisiä, joiden elämässä on ristiriitoja ja vastoinkäymisiä. Se on näyttelijän kannalta herkullisempi hahmo kuin kaveri, jolla ei ole huolia”, Tommi Korpela puntaroi sarjan kutsuvierasnäytöksessä.

Korpela on näytellyt aiemmin Karppi- ja Nortia-rikossarjoissa. Hän kuvailee Bulletsia laadukkaaksi sarjaksi,  jonka juonenkuljetus on kiinnostava ja yllättävä.

”Harvoin on saanut lukea yhtä mukaansatempaavaa käsikirjoitusta. Vaikka käsikirjotus on tärkeä osa sarjaa, onnistumisen ratkaisevat henkilöhahmojen vahvuudet. Katsojan on kyettävä samaistumaan ja kiinnostumaan niistä.”

Helsingissä, Brysselissä ja Georgiassa kuvatun Bullets-sarjan loput jaksot ilmestyvät viikon välein niin, että koko sarja on katsottavissa 9. marraskuuta.

Katso Bulletsin traileri ja lue lisää sarjasta alempana.

Outi Mäenpää: ”Bullets on ensimmäinen kansainvälisen tason suomalaissarja”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone