Brittisivusto uskoo Kyproksen ”seksikkään kissanaisen” euroviisuvoittoon – Saara Aallon menestysmahdollisuudet pienet

Saara Aalto sijoittui kymmenen joukkoon Euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa, joten Suomi on mukana Euroviisujen finaalissa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2014.

Brittiläinen Digital Spy -sivusto veikkaa Saara Aallon yhdeksänneksi finaaleissa. Se antaa Monster-kappaleen voittomahdollisuudeksi vaivaisen 1/31.

Sivusto pitää suurimpana voittajasuosikkina Kyproksen Eleni Foureiraa ja hänen Fuego-kappalettaan. 31-vuotiaan kaunottaren seksikäs esitys jäi tuskin huomaamatta keneltäkään semifinaaleissa. Tiukkaan haalariasuun pukeutunut nainen vastasi illan vauhdikkaimmasta show`sta.

eleni

Digital Spy pitää hänen suurimpana vahvuutena tarttuvaa kilpailukappaletta. Foureiran euroviisuvoiton todennäköisyys on 9/4.

”Hänellä on kisojen tarttuvin kappale, johon ei ole lisätty turhaa kuorrutusta. Fuegosta voi tulla kesän 2018 hitti. Antaa tulla vain.”

Sivusto nostaan kolmen kärkeen myös Israelin Netta Barzilain ja Viron Elina Nechayevan.

Euroviisujen finaalilähetys alkaa lauantaina kello 22.00.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

  1. Yllätys oli suuri kun kuulin ensimmäisen kerran saara aallon euroviisu kappaleen.Ennakkohypetykseen ja muuhunkin kappaleen ylistykseen suhteutettuna,mitäänsanomaton tylsähkö piisi joka EI varmasti voita viisuja.

  2. En tajua Israelin biisin voittomahdollisuusarvioita… Ihan kiva kertsi mut koko biisin sanat on umpiseksistisiä O.o

Kommentit suljettu.