Britanniassa intoillaan, Saara Aallon avulla Euroviisuvoittoon!

Britanniassa hehkutetaan Euroviisumenestyksen puolesta, sillä vihdoin kisaan on ehdolla mainio laulaja ja esiintyjä – Saara Aalto!

Britannian Euroviisumenestys on viime vuosina jäänyt laihaksi. The Sunin haastattelussa Saara Aalto myöntää BBC:n tiedustelleen Saaraa Britannian viisuedustajaksi.

Vaikka keskusteluita on käyty, Saara myöntää etsivänsä edelleen oikeaa lähestymistapaa – Euroviisut kiinnostavat mutta minkä maan edustajana – se on vielä epäselvää. Britannian suuntaan vaakaa kallistaa Saaran nykyinen kotipaikka, joka on Lontoo.

Saara nähtiin juuri Pride of Britain -gaalassa;

It was a great honour to be part of Pride of Britain yesterday🙏🏼❤️ Oli suuri kunnia saada olla eilen mukana Pride of Britain-gaalassa, jossa juhlimassa mukana mm. X Factor tuomarit, Prinssi William, pääministeri Theresa May ja Ed Sheeran. Tosi koskettava TV-gaala, jossa palkitaan lapsia ja aikuisia, jotka ovat tän vuoden auttaneet muita, pelastaneet ihmishenkiä tai inspiroineet muita omista vaikeuksista huolimatta. Ihan uskomattoman itkettäviä tarinoita ja mielettömän rakkaudellinen yhteishenki koko salissa ❤️❤️🙏🏼 Söpö X Factor-juontaja Dermot tuli vieläkin fiilistelemään Suomen kotiinpaluuta Senaatintorilla ja sanoi, ettei ikinä tule kokemaan toista sellaista. Suomeen lähti isot terkut 💋 #prideofbritain

A post shared by Saara Aalto (@saaraaalto) on

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone