Biisonimafia julkaisi ensimmäisen maksullisen elokuvan – ”Tähtäämme katsojatilaston kärkeen”

item biisoni

Youtubessa kymmeniä miljoonia katsojia keränneen Biisonimafian uusi elokuva MC-Helper 3 julkaistiin yksinoikeudella Elisa Viihteessä 5. joulukuuta.

Mopokerhojen ja kaksitahdin tuoksuiseen maailmaan sijoittuvassa elokuvassa nähdään  Biisonimafia-hahmojen lisäksi myös Viivi Pumpanen, Janni Hussi ja Essi Unkuri. Voit lukea arvion täältä.

Biisonimafian tuottaman elokuvan on ohjannut Kaitsu Rinkinen, joka esittää myös pääosaa.

Rinkisen mukaan Elisa Viihteessä julkaistun MC-Helper 3 -elokuvan ympärillä on ollut mukavanlainen pöhinä.

”Elokuva julkaistiin puolen yön aikaan. Sain muutamia privaattiviestejä yön aikana Instagramin kautta. Niistä päätellen jengi katsoi leffan jo yöllä”, Rinkinen sanoo

MC-Helper 3 on jatkoa Biisonimafian Youtube-kanavalla julkaistuille MC Helper-lyhytelokuville. Elokuva kuvattiin viime kesänä Punkaharjulla, Savonlinnassa, Petäjävedellä ja Tuusniemellä.

”Elokuvan ja samalla koko uramme haastavin kuvaus oli joukkokohtaus Ohtaanmäen sillalla Tuusniemessä. Oli älyttömän kuuma päivä ja kohtaus piti saada kuvattua yhden päivän aikana.”

biisonimafia 2

Biisonimafia on aiemmin tuottanut sisältöä lähinnä omalle YouTube-kanavalleen.

MC-Helper 3 on ensimmäinen maksullinen Biisonimafia-elokuva. Rinkisen mukaan he kilpailevat nyt ensimmäistä kertaa tasapäisesti muiden kotimaisten tuotantojen kanssa. Hän pitää asetelmaa kutkuttavana.

MC-Helper 3 on tällä hetkellä Elisa Viihteen toiseksi katsotuin elokuva Tom Cruisen Mission: Impossible – Fallout -elokuvan jälkeen.

”Tavoitteena on ottaa piikkipaikka Elisan katsotuimpien elokuvien listalla. Mutta me emme pety, vaikka niin ei kävisijään. Halusimme yhteistyökumppaniksemme Elisan, koska sieltä löytyy kovia kotimaisia komediasarjoja, kuten Konttori, Kolmistaan ja Sipoon herttua. Nyt on hauska vertailla, miten pärjäämme perinteisiä suomitekijöitä vastaan”, Rinkinen pohtii.

Biisonimafia ei ole pelkkä nuorison suosikki, vaan sen katsojakunta on yllättävänkin laaja.

”Meitä fanittaa ihmeellinen pappaporukka. Analyytiikasta käy selville, että yli 65-vuotiaat miehet ovat eläkkeelle päästyään ruvenneet katsomaan Biisonimafiaa”, Rinkinen naurahtaa.

MC-Helperin voi katsoa Elisa Viihteestä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone