Big Brotherilla on esittää aivan hurjia katsojalukuja

Big Brotherin finaaliviikko on alkanut. Ennen ensi sunnuntain finaalia nähdään vielä kaksi yllätyshäätöä, kun pudotushetkellä vähiten ääniä saaneet kilpailijat häädetään perjantaina ja lauantaina suorissa lähetyksissä.

Kaikkien realityohjelmien äiti – ja isoveli – on jälleen todistanut, että Suomi on miljoonien kyttääjien maa.

Ruudussa 24/7 -palvelun kahta streamia on käynnistetty kauden aikana yhteensä noin 25 miljoonaa kertaa. Keskimäärin 24/7 -streameja startataan noin 350 000 kertaa päivässä.
Nelosen päivittäisten koostejaksojen ja sunnuntain livejen tallenteita on puolestaan käynnistetty Ruudussa yhteensä 4,2 miljoonaa kertaa. Lisäksi ohjelman kohokohdista kerätyt klipit ovat keränneet Ruudussa 7 miljoonaa käynnistystä. Yhteensä Big Brother -sisältöjä on siis käynnistetty pelkästään Ruudussa yli 36 miljoonaa kertaa! 

Elina Kottosen juontamien lähetysten keskikatsojamäärä on syksyn aikana ollut 368 000 katsojaa. Alma Hätösen ja Kimmo Vehviläisen juontamia koostelähetyksiä on päivittäin seurannut keskimäärin 252 000 katsojaa.

Big Brother Suomi pääsee hurjiin tavoittavuuslukuihin myös niin kutsutuilla TotalTV-luvuilla, joilla lasketaan ohjelman tavoittavuus Ruudussa sekä kaikkina tv:n esityskertoina yhteensä. Big Brotherin lukujen voidaan sanoa olevan poikkeuksellisia, sillä ohjelma on syksyn aikana tavoittanut tv:ssä ja Ruudussa yhteensä noin 2,9 miljoonaa suomalaista, eli noin 56 prosenttia koko Suomen väestöstä!

Erityisen omistautunutta katselu on nuorten, 25–44-vuotiaiden naisten keskuudessa, jossa ohjelma on tavoittanut 68 prosenttia väestöryhmästä. 25–44-vuotiaiden miesten ja naisten kohderyhmässä luku on 64 prosenttia väestöryhmästä.

BB-talon tapahtumia seurataan ahkerasti myös somessa useilla eri alustoilla. Instagramin seuraajamäärä on kivunnut kuluvan kauden aikana yli 70 000, ja Facebookissa suosituimmat postaukset ovat tavoittaneet orgaanisesti yli puoli miljoonaa kyttäämiseen harjaantunutta silmäparia. BB-videot leviävät ahkerasti myös TikTokissa, ja keskustelu käy kuumana mm. Twitterissä, Jodelissa ja muilla keskustelupalstoilla.
 
Big Brother Suomi kaksituntinen suora finaalilähetys Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 29.11. klo 21.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

  1. Mitenhän nuo prosentit muuttuisivat jos BB-talon asukkaat olisivatkin ”enemmän aamuja nähneitä” eli ikäraja yli 30v. alkaen?
    Vink vink 😉

Kommentit suljettu.