Big Brother yllättää – Suomen uusi Big Brother -talo sijaitsee kauppakeskuksessa

Kaikkien realityohjelmien äiti  ja isoveli – Big Brother nähdään ensi syksynä Jimillä ja Ruudussa.

Tulevaisuudessa BB-talo ei ole enää piilossa, vaan se nousee kansainvälisestikin aivan poikkeukselliseen paikkaan.

Suomessa viiden vuoden tauon jälkeen ruutuihin palaava tositelevisioklassikko yllättää – Suomen uusi Big Brother -talo sijaitsee Helsingin Kalasatamaan parhaillaan nousevan massiivisen REDI-kokonaisuuden alueella.

REDI-kauppakeskuksen yhteyteen on rakenteilla kahdeksan tornitalon kokonaisuus, joista yhdessä myös Big Brother -talo sijaitsee.

BB-talo nousee rakenteilla olevan tornitalon perustaan, mutta asukkaiden käyttöön tulee myös viihtyisä kattopiha ja tehtäväalue. BB-talon rakentaminen tornitalon tiloihin alkaa kesällä.

Myös BB:n viikoittaiset suorat lähetykset ja asukkaan häädöt tapahtuvat REDIin pystytettävässä studiossa.

”Big Brother -talon rakentaminen kauppakeskuksen yhteyteen on ihan maailmanlaajuisestikin poikkeuksellinen hanke ja meille mielenkiintoinen haaste. Projekti onkin herättänyt jo nyt kansainvälistä kiinnostusta muissa Big Brotheria tuottavissa maissa”, Endemol Shine Finlandin toimitusjohtaja Unne Sormunen sanoo.

”Tietysti kauppakeskus palveluineen tuo meille myös uudenlaisia mahdollisuuksia vaihtelevan sisällön tuomiseen asukkaiden arkeen. Esimerkiksi kauppakeskuksen sulkemisajan jälkeen asukkailla voi olla mahdollisuus päästä ihan oikeaan kauppaan käyttämään viikkotehtävistä voittamiaan rahoja. Big Brother -talo ei ole enää piilossa, se on näkyvällä paikalla keskellä kaupunkia”.

jatkuu…

BB-talon suunnittelee ympäristötaiteestaan tunnettu arkkitehti Marco Casagrande, joka aikoo ammentaa inspiraatiota taloa ympäröivästä urbaanista rakennustyömaasta. Talon sisustuksessa hyödynnetään runsaasti kierrätysmateriaaleja ja ekologisia ratkaisuja.

Asukkaiden haku BB-taloon on parhaillaan käynnissä. Ensimmäisen viikon aikana on vastaanotettu jo 2000 hakemusta. Jätä hakemus täällä.

(Nelonen)

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone