Arvostelussa Fifty Shades Freed: ”Kaikki on kuin täydellistä Instagram-päivitystä mutta sillä erolla, että nyt nännitkin saavat näkyä.”

fifty-shades

Fifty Shades Freed. Ohjaus: James Foley. Pääosissa Dakota Johnson, JamieDornan. 105 min. K16.

Fifty Shades Freed venyttää 100 minuutilla Twilight-fanifiktiosta alkunsa saanutta ”tarinaa”, jota ei olisi alun perinkään tarvinnut filmatisoida.

Kuvavirta esittelee Christian Greyn (Dornan) ja Anastasia Steelen (Johnson) kivikkoista elämää, joka koostuu köllöttelystä huviloilla, jahdin kannella, uimarannalla ja flyygelin ääressä. Kaikki on kuin täydellistä Instagram-päivitystä mutta sillä erolla, että nyt nännitkin saavat näkyä.

Aivan kuten hyvään puheeseen tulee mielenkiinnon säilyttämiksi ripotella sopivin väliajoin vitsejä, on Fifty Shades Freediin upotettu hajuvesimainosten estetiikkaa muistuttavaa paneskelua vartin välein. Voitte itse laskea, paljonko sitä puolentoista tunnin elokuvaan mahtuu.

Dialogi on totutun huonoa, mutta sen kömpelyyteen kätkeytyy elokuvan suurin viihdearvo. Ummehtuneiden sukupuoliroolien, riitelyn ja sovintoseksin sekaan on ympätty myös kidnappausdraama, jossa ei ole tolkun häivää.

J. K. SILVENNOINEN

Vuokraa elokuva Elisa Viihde Vuokraamosta

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone