Arman ja Suomen rikosmysteerit -ohjelmassa salarakas paljasti kuulusteluissa kylmääviä tietoja: vaimo voisi ampua tai tappaa

Arman ja Suomen rikosmysteerit -ohjelmassa naista epäillään miehensä myrkyttämisestä.

HUOM, sisältää ennakkoa tulevasta.

Viisikymppisen liikemiehen ja tämän kielten opettajana työskennelleen vaimon mökkijuhannus sai vuonna 2015 karmean käänteen, kun mies alkoi yhtäkkiä voida pahoin ja menettää sekä puhekykyään että näköään. Mies kuoli parin päivän kuluttua sairaalassa.

Oikeuslääketieteenlaitos vahvisti miehen kuolleen metanolimyrkytykseen. Kun todistajia haastateltiin lisää, selvisi päällisin puolin onnelliselta vaikuttaneen parisuhteen todellinen laita. Uhrilla oli ollut suhde, joka oli paljastunut vaimolle.

Salarakas paljasti kuulusteluissa kylmääviä tietoja:

Kun tapasin miehen keväällä 2014, hän kertoi, että jos suhteemme paljastuisi, niin vaimonsa voisi ampua tai tappaa hänet. Hän sanoi, että vaimonsa ei jättäisi kiveäkään kääntämättä ja tulisi aiheuttamaan paljon harmia myös minulle”.

Myrkytysmurhasta epäilty vaimo otettiin lopulta tutkintavankeuteen. Vaikka todistusaineisto viittasi vaimon syyllisyyteen, hän ei koskaan myöntänyt tekoaan.

Arman ja Suomen rikosmysteerit tiistaisin kello 21 Nelosella ja Ruudussa.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone