Arman ja Suomen rikosmysteerit -ohjelmassa petostutkinta muuttui uskomattomaksi tapahtumaketjuksi: ”tyttö oli kuin piesty koira”


Arman ja Suomen rikosmysteerit -sarjasta nähdään tänään torstaina uusintana toisen kauden seitsemäs jakso – Ihmisryöstön anatomia.

Mies tuli Tampereen poliisilaitokselle tekemään petosrikosilmoitusta, koska häntä oli huijattu. Lopulta uskomatomassa tapahtumaketjussa oli kadonneita lapsia, kidnapattu nainen ja petoksia.

Toukokuussa 2012 mies tuli Tampereen poliisilaitokselle tekemään rikosilmoituksen. Mies oli ihastunut naiseen, joka oli kehottanut miestä myymään asuntonsa. Nainen oli kavaltanut myynnistä saadut rahat itselleen ja kadonnut tämän jälkeen jäljettömiin.

Vyyhdin hiljalleen avautuessa poliisi löysi naisen, joka oli ollut kadonneena pitkään, 16-vuotiaasta saakka. Hän oli elänyt kokonaan yhteiskunnan ulkopuolella. Selvisi, että naisella oli kolme lasta ja hän oli jälleen raskaana.

Tapasin semmoisen naisen, tai ehkä tytön, joka oli kuin piesty koira. Hyvin likainen, kumara, vältteli katsetta ja konteksti oli hyvin omituinen”.

Arman ja Suomen rikosmysteerit Jim-kanavalla klo 23:00.

(Lähde Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone