Apulanta lanseeraa oman sähkön – ”Ollaan oltu omanlaisia hörhöjä alusta asti”

apulantaaa

Apulanta-yhtye on mahdollisesti ensimmäinen yhtye maailmassa, joka lanseeraa fanituotteena oman sähkön. Tuote kulkee nimellä ApulantaSähkö ja se on sataprosenttisesti uusiutuvaa tuuli- ja aurinkoenergiaa.

Yhtye on aiemminkin julkaissut erikoisia fanituotteita, kuten leivänpaahdin, uistimet ja kompostori, mutta sähkö vetää erikoisuudessaan pisimmän korren.

Ajatus sähköstä fanituotteena saattaa naurattaa aluksi, mutta taustalla on syvempikin ajatus.

”Haluamme tehdä asiat omalla tavallamme ja rikkoa tuttuja kuvioita. Emme ole ikinä mahtuneet mihinkään boksiin, tai edes halunneet mahtua. Ollaan oltu omanlaisia hörhöjä alusta asti. Apulannalle on tärkeää, että oman sähkön tuotanto perustuu uusiutuvaan energiaan. Ekologinen elämäntapa on trendikästä ja haluttua, mikä on hienoa. Kerrankin joku oikeasti hyvä asia on päivän sana. kommentoi Apulannan rumpali Sipe Santapukki.

ApulantaSähköä on myynnissä vain rajoitettu 1280 kappaleen erä. Faneille avautuu ApulantaSähkö-sopimusten ennakkomyynti perjantaina 8.2.

Virallinen julkaisupäivä on Apulannan Hartwall Arenan keikkojen yhteydessä 15.2.

ApulantaSähkö lanseerataan yhteistyössä Turku Energian kanssa. Turku Energia vastaa myös ApulantaSähkön hankinnasta ja jakelusta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone