Anette Olzon ei nouse enää koskaan lavalle Nightwishin kanssa: ”He kohtelivat minua niin huonosti”

Ruotsalaislaulaja Anette Olzonin ja suomalaiskitaristi Jani Liimataisen luotsaama The Dark Element -yhtye julkaisi juuri toisen albuminsa Songs the Night Sings.

Haastatteluja tehdessään Olzon on joutunut vastaamaan kysymyksiin, jotka koskevat hänen entistä yhtyettä Nightwishiä. Hän lauloi yhtyeessä vuosina 2007 – 2012 ja oli mukana kahdella albumilla.

A&P Reacts -metalliblogin haastattelussa Olzonilta kysyttiin, nähdäänkö hänet vielä lavalla Nightwish-yhtyeen kanssa? Vastaus oli suora.

”Ei. Ei koskaan. Voin sanoa, että on asioita, joita heidän olisi pitänyt tehdä toisin ja he eivät ole korjanneet tilannetta vieläkään. He kohtelivat minua niin huonosti, ja olen pahoillani, että tilanne on tämä. En näe sitä tapahtuvan koskaan”, Olzon kommentoi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

Olzonin ja Nigtwishin tiet erosivat kohun saattelemana syksyllä 2012. Heleä-ääninen ruotsitar  saa kantaa mukanaan Nightwish-viittaa loppuelämänsä.

Hän väitti myöhemmin, että hänen ja Nightwishin välille tuli riita, kun hän pyysi Australian kiertueen siirtämistä raskauden takia. Myöhemmin Nightwish kiisti lausunnon ja totesi, että Olzonin persoonallisuus ei sopinut bändiin ja aiheutti kitkaa.

Olzonin tilalle hälyytettiin kesken Pohjois-Amerikan kiertueen alankomaalainen Floor Jansen, josta tuli myöhemmin vakituinen jäsen.

Olzonin nykyinen yhtye The Dark Element esittää Nightwishin tapaan melodista heavy metallia. Olzon kertoo sanoittaneensa osan kappaleista. Katso musiikkivideo alta. (Lähde: Blabbermouth.net.)

Edit klo 16.50 korjattu typo nimestä

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

12 kommenttia

 1. Tuskinpa Olzonia Nightwishin kanssa lavalle pyydetäänkään. Ja kuka edes tuntisi häntä ilman Nightwishia? Kiittämätön.

   1. Hehe.Älykäs kommentti. Paskaa musiikkia soittavalla bändillä on yllättävän suuri suosio maailmalla. Voisiko olla niin, että sinun musiikkimakusi on paskaa??? Kerro toki mikä musiikki ei ole paskaa…?

   2. Kuule Einari. Sinä itse olet se paska. Nightwish on Suomen menestynein bändi. Sori vaan.

 2. Katkeruus ja kateus ovat ikäviä ominaisuuksia ja etenkin, jos niitä pitää julkisesti vuodattaa. Fiksu olisi kuitannut kyselyt menneisiin aikoihin ja jatkanut juttua tulevaisuudesta. Anettea harmittaa, kun aluksi häntä vertailtiin Tarja Turusen klassiseen laulamiseen ja nyt vertaillaan hänen jälkeensä tulleeseen ylivertaiseen laulajaan Floor Janseniin. Monet fanit eivät edes haluaisi Anetten enää palaavan Nightwishiin, joten turha edes ehdotella. Haastattelija halusi kysymyksellään vain repiä haavoja ja mehevän lööpin – hyi!

 3. Miten onkin, että yksi bändi riitautuu toistamiseen solistinsa kanssa?

  Toivottavasti Floor Jansen on paremmin varustautunut sopparein.

  Ei kahta ilman kolmatta.

 4. Sama vouhkaaminen jatkuu kuten jatkunut tähän päivään asti Tarja Turusen kohdalla, nyt vaan keksitty Anette jatkeeksi. Täysin turhanpäiväisiä uutisia, Nightwish on tällä hetkellä sellainen kun on ja enemmän kuin hyvä niin 👍 Bändillä tilanne kaikkineen hyvä eikä hetkauta suuntaan tai toiseen vaikka osa suomalaisista kommentoi kuten edellä, kuten aina musiikin kohdalla, joku ei tykkää tästä toiset ei tuosta…makuasia. Nightwish tämänhetkinen kokoonpano on aivan huippu 👍

 5. Haastattelija kysyi voisiko Anette esiintyä Nightwishin kanssa yhdessä Tarjan ja Floorin kanssa, tyyliin yhdessä juhlakonsertissa. Muu haastattelu (joka on katsottavissa you tubesta A&P Reacts videoilta) keskittyi täysin The Dark Elementin uuteen levyyn. Haastattelija ei halunnut repiä mitään lööppejä, kyseessä yhden kysymyksen yksi vastaus.

Kommentit suljettu.