American Idol -kaunotar joutuu vankilaan – uhkana jopa 10 vuoden tuomio

Amerikkalainen laulajatar Antonella Barba joutuu takaisiin vankilaan hänen rikottua koeajan sääntöjä, The Blas -sivusto kertoo.

Barba on tunnustanut syyllistyneensä synteettisten opioidien myymiseen ja hän odottaa oikeudenkäyntiä, joka on määrä pitää marraskuussa.

The Blast -sivuston mukaan hänen piti asua isänsä luona sähköisen valvonnan avulla. Hän ei kuitenkaan noudattanut tuomarin kanssa tekemäänsä sopimusta, ja nyt hänestä on tehty pidätysmääräys.

Tuomari aikoo nostaa Barbaa vastaan kymmenen syytettä huumausainerikoksista. Mikäli Barba todetaan syylliseksi kaikkiin niistä, hän saattaa saada jopa 10 vuoden vankeustuomion.

Barba osallistui American Idolin kuudennelle kaudelle. Hän hurmasi yleisön esittämällä Celine Dionin kappaleen Because You Loved Me.

Barban American Idol -kisan pilasi skandaali, kun verkkoon ilmestyi kuvia, jossa hän harrasti seksiä. Kohun herätti myös kuva, jossa hän poseerasi märässä t-paidassa toisen maailmansodan muistomerkin lähteessä Washingtonissa.

Vuonna 2012 hän osallistui Fear Factory -realitykisaan. Hän eli vuosikaudet luksuselämää, mutta nyt se on vaihtumassa tiilen päihin.

View this post on Instagram

Thank you @Dodgers ⚾️🎶🎤

A post shared by Antonella Barba (@antonellabarba) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone