Alexi Laihon vaimo puolustautuu ilkeitä väitteitä vastaan: tästä syystä Kimberly ei koskaan allekirjoittanut avioeropapereita

Tiedot Alexi Laihon ja Kimberly Gossin avioerosta tai paremminkin, ettei avioeropapereita ole koskaan allekirjoitettu, on herättänyt ylimääräistä draamaa.

Asia selvisi vasta Laihon kuoleman jälkeen. Alexilla oli Australiassa uusi perhe Kelli Wright-Laihon kanssa – mutta Alexi oli edelleen virallisesti naimisissa Kimberlyn kanssa. Elämänsä loppuun saakka.

Alexi ja Kimberly erosivat jo 2000-luvun alussa mutta läheinen yhteys säilyi loppuun asti.

Kimberly on katsonut tarpeelliseksi puolustautua somekritiikin paineessa. Kimberly on saanut lukea olevansa onnenonkija, joka silmissä kiiluvat Alexin rahat ja perintö-oikeus.

Myös kaksikon läheisistä väleistä on kirjoitettu epäileviä kommentteja.

Kimberly on lisännyt someen otoksen FaceTime -keskustelusta, joulukuun 15. päivän kohdalta. Kuva lienee viimeisimpiä, jos ei viimeinen, joulukuun lopulla kuolleesta Laihosta.

Kimberly painottaa, ettei hän ollut avioeron esteenä. Kimberly ei ole voinut papereita allekirjoittaa, koska sellaista ei ole hänen eteensä tuotu.

Alexi haki eroa vain yhden ainoan kerran, marraskuussa 2002. Avioerohakemus vedettiin nopeasti takaisin ja pari yritti jatkaa liittoaan – ja niin tapahtui vielä parin vuoden ajan.

Toista avioerohakemusta, tai kolmatta, ei koskaan tehty. Miksi, siihen tietää vastauksen vain Alexi.

Piste.

”I cannot sign any divorce papers that do not exist in the first place. He never applied for them because he never intended to divorce me. That was a secret I was going to keep with me forever”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone