Alexi Laiho HS:n haastattelussa: Children Of Bodom loppuu mutta Bodomin musiikki soi jatkossakin

Children Of Bodom

Vuonna 1993 perustetun metalliorkesteri Children Of Bodomin lopettamispäätös tuli monelle yllätyksenä. Aluksi puhuttiin vain bändin ydinmiehistöön kuuluvien Jaska Raatikaisen, Janne Wirmanin ja  Henkka T. Blacksmithin (Henri Seppälä ) lähdöstä mutta Soundin haastattelussa selvisi bändin nimenkäyttö-oikeuden jäävän kolmelle edellämainitulle. Kun kolmikko aikoo nykytietojen mukaan laittaa soittimet naulaan, Bodom ei jatka uudistuneellakaan kokoonpanolla (ilman Laihoa)

HS:n haastattelussa bändin keulakuva Alexi Laiho on kommentoinut Bodomin tilannetta, joka ei hänelle ole luonnollisesti suurikaan yllätys.

Mutta, Laiho haluaa painottaa, ettei hän saanut potkuja. Asiasta sovittiin jo vuosi sitten. Tarkoitus oli tosin jatkaa vielä koko ensi vuosi mutta henkilökohtaiset suhteet tulehtuivat.

”Kun kirjoittauduin ulos siitä firmasta, tiesin menettäväni oikeudet siihen nimeen. Olen ymmärtänyt, että muut sällit eivät meinaa jatkaa musiikin tekemistä, joten en ihan ymmärrä, miksi he haluaisivat pitää nimen, mutta jos haluavat, pitäköön”, toteaa Laiho HS:lle.

Mutta, Bodomin musiikin soittaminen jatkuu – sen voi lukea rivien välistä. Laiholla on oikeus soittaa omia biisejään, vaikka Children Of Bodomin nimi on tämän hetken tilanteen mukaan poissa laskuista.

Bodom soittaa näillä näkymin viimeisen keikkansa 15.12. Helsingin jäähallissa.

Lue koko haastattelu HS:n sivuilta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

    1. Ois joo iha hyvä tai legendaarisen ekan albumin nimi Something Wild

Kommentit suljettu.