Aika jonka sain -elokuva saapui kotikatsomoihin – Olga Temonen: ”Onneksi tämä tarina ei vanhene”

Tuukka Temosen ohjaama Aika jonka sain kertoo tapaturmassa halvaantuneen pararatsastaja Jaana Kivimäen koskettavan selviytymistarinan. Elokuvassa pääosaa esittävä Olga Temonen on saanut liikuttavaa katsojapalautetta.

Elokuva ensi-iltapäivä 13.3. osui huonoon saumaan, sillä elokuva ehti pyöriä elokuvateattereissa vain kolme päivää ennen kuin ne sulkivat ovensa koronarajoitusten takia.

Elokuvateatterien auettua taas kesällä Aika jonka sain sai 55 130 katsojaa, jota voi pitää koronatilanteeseen nähden hyvänä määränä. Nyt elokuva on julkaistu yksinoikeudella ostoelokuvana Elisa Viihteessä ja se on noussut katsotuimmaksi elokuvaksi. Vuokralle elokuva tulee Elisa Viihteeseen 12.10.

Mikä elokuvassa on erityisesti koskettanut ja kerännyt kiitosta katsojilta?

Olga Temonen: ”Minulle tuleva palaute on ollut tosi ihanaa ja henkilökohtaista. Ihmiset ovat vaikuttuneet elokuvasta ja haluavat kertoa siitä. Usein takana on joku henkilökohtainen kokemus liittyen joko vammautumiseen tai muihin fyysisiin koettelemuksiin. Moni on avautunut myös perheväkivallasta ja kertonut elokuvan herättäneen tosiasioihin.”

Millainen projeksi Aika, jonka sain -elokuva on kaiken kaikkiaan ollut sinulle henkilökohtaisesti?

”Tämä on ollut mulle tosi tärkeä. Tällainen rooli on näyttelijälle tosi kiinnostava. Iso, fyysinen ja täynnä tunnetta. Sitten kun siihen minun kohdallani lisää vielä hevoset, jotka ovat mulle tärkeitä niin voin helposti sanoa että tämä on tähänastisen elämäni suurin ja tärkein rooli.”

Miten elokuva jatkaa elämäänsä tästä eteenpäin? Onko elokuva herättänyt kiinnostusta ulkomailla?

”Elokuva jatkaa elämäänsä Suomessa Elisan jälkeen Cmoren kautta Maikkarille. DVD ja BlueRay ilmestyvät kauppoihin joulukuun alussa. Ulkomaankuviot ovat koronan takia edenneet tosi hitaasti, mutta virityksiä on ja onneksi tämä tarina ei vanhene.”

Aika jonka sain -elokuvaa kuvattiin syksyllä 2019 Kouvolassa. Lue Mesta.netin kuvausraportti alta:

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone