50 miljoonaa levyä myynyt rocktähti ryyppäsi itsensä kodittomaksi ja varattomaksi – tekee nyt paluuta parrasvaloihin

Yhdysvaltalaisen Creed-yhtyeen ex-laulajana parhaiten tunnettu Scott Stapp on rimpuillut eroon päihdehelvetistään. Hän julkaisee kesällä The Space Between The Shadows -albumin ja lähtee kiertueelle.

45-vuotias Stapp toimi rockyhtye Creedin laulajana. Vuosina vuosina 1993–2004 aktiivisesti toiminut bändi on myynyt maailmanlaajuisesti noin 50 miljoonaa albumia ja voittanut useita Grammy-palkintoja.

Juttu jatkuu kuvien jälkeen.

scott stapp
Stapp vuonna 2014, kun elämä oli aallonpohjassa.

Stappin alamäki oli raju Creedin jälkeen. Hän menetti lastensa huoltajuuden ja koko omaisuutensa. Vuonna 2015 hänellä diagnosoitiin kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Pahimmillaan Stapp kertoo olleensa asunnoton, eikä hänellä ollut varaa edes ruokaan ja bensaan.

Nyt hän kertoo WRIF-radioaseman haastattelussa päässeensä kuiville vuosia kestäneestä alkoholi- ja lääkeaineriipuvuudesta. Hän on palannut asumaan vaimonsa Jacklynin ja lastensa kanssa.

Stappin mukaan perhe on ollut hänen tukenaan raitistumisen tiellä. Hänen mukaan kestää kuitenkin aikansa ennen kuin vaimon ja lasten luottamus palautuu.

”Olin siinä pisteessä, että vaihtoehtoina olivat perheen menettäminen tai raitistuminen. Elämäni oli ajautunut pienimmälle mahdolliselle kielekkeelle, ja ymmärrettävksi siksi he ovat olleet hyvin kriittiisiä raitistumiseni suhteen.”

Alempana on kuunneltavissa Stappin uutta soolotuotantoa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone