47-vuotiaan lehdenjakajan toinen minä, Lolita-Jenni herää henkiin viikonloppuna

ylpeästi erilaiset nelonen

Ylpeästi erilaiset -sarjassa nähdään myös 47-vuotias Tony, jolla on kaksi minää. Päivisin hän työskentelee sekä lehdenjakajana että lähettiauton kuljettajana. Viikonloppuisin hän pukeutuu lolita-tyttö Jenniksi.

Japanissa lolita-kulttuuriin tutustunut Tony on myös intohimoinen Hello Kitty -hahmojen kerääjä.

Kun Tony pukeutui ensimmäisen kerran lolita-asuun, ihmisten reaktiot jännittivät.”Olin hämmästynyt siitä, että ihmiset vaan hymyilivät minulle ja kehuivat, miten söpöltä ja ihanalta ja rohkealta minä näytänkään. Kaikki vahvisti oman arvon tunnetta, että olen kerrankin tehnyt elämässäni oikeita ratkaisuja”.

Lue lisää ja katso ennakkopätkä ohjelmasta Nelosen sivuilta.

Ylpeästi erilaiset tiistaisin kello 22 Nelosella.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone