38-vuotias rokkari löytyi kuolleena hotellin käytävältä – omaiset haastoivat lääkärin oikeuteen

matt roberts

Lääkkeiden yliannostukseen menehtyneen rock-muusikko Matt Robertsin omaiset ovat haastaneet häntä hoitaneen lääkärin oikeuteen ja syyttävät häntä kuolemantuottamuksesta. Asiasta kertoo TMZ-sivusto.

Kuvahaun tulos haulle elisa viihde mesta.net tom of

Roberts menehtyi hotellin käytävälle vain 38-vuotiaana elokuussa 2016. Kuolinsyyksi selvisi reseptilääkkeiden yliannostus. Robertsin omaisten mukaan tohtori Richard Snellgrove ja hänen Rite Aid -lääkäriasemansa ovat vastuussa Robertsin kuolemasta. Syytteen mukaan Snellgrove määräsi Mattille suuria määriä opioideja ja bentsodiatsepiineja jo vuosia sitten.

Roberts oli kuollessaan hyväntekeväisyyskeikalla Wisconsin osavaltiossa isänsä kanssa. Isä Darrell Roberts on varma, että yliannostus oli vahinko.

Roberts tunnetaan 3 Doors Down -yhtyeen perustajajäsenenä. Hän vaikutti yhtyeessä vuosina 1996 – 2012. Hän erosi bändistä terveydellisistä syistä, mutta sanoi palaavansa takaisin tervehdyttään.

3 Doors Down on myynyt maailmanlaajuisesti yli 16 miljoonaa albumia. Yhtyeen tunnetuimmat kappaleet ovat Kryptonite, When I’m Gone ja Here Without You.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone