1990-luvun suosikkiyhtyeen laulaja teki paljastuksen: ”Minua kysyttiin Judas Priestin laulajaksi, mutta…”

Yhdysvaltalaisen Ugly Kid Joe -yhtyeen laulaja Whitfield Crane väittää, että häntä pyydetiin liittymään Judas Priestiin, kun Rob Halford jätti bändin 1990-luvun alussa.

Hän kertoo asiasta Metal Rulesin haastattelussa.

Judas Priest kiinnitti kuitenkin vokalistiksi Tim ”Ripper” Owensin. Hän lauloi bändissä vuoteen 2003, jolloin Halford palasi takaisin.

Cranen mukaan kysymyksen esitti Priestin silloinen kitaristi Glenn Tipton. Hän kertoo rakastaneensa Judas Priestiä, mutta pesti ei tullut kyseeseen.

”Ajattelin, etten voi tehdä sitä, koska et voi olla Rob Halford tai David Lee Roth. Se olisi ollut hienoa ottaen huomioon rakkauteni Priestiin, joka on valtava, Mutta oikeasti, se ei olisi ollut hyvä siirto”, Crane toteaa.

Hän kertoo jammailleensa Tiptonin kanssa ja tutustuneensa häneen.

”Nämä kaverin (Priest) ovat minun sankareitani, ja yhtenä päivänä minua kysyttiin bändiin. En ole kertonut asiasta vielä kenellekään”, Crane jatkaa.

Ugly Kid Joe nähtiin viime kesänä Hyvinkään Rockfest-tapahtumassa. Yhtye nousi maineeseen vuonna 1991 julkaistulla hitillään Everything about you. Yhtye levytti vuonna 1993 oman version Harry Chapinin klassikkokappaleesta Cats in the Cradle. Kappaleesta tuli listahitti ja se soi yhä radiossa myös Suomessa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone